Evenementenborden

Uw evenement op de digitale informatieborden?

De Stuurgroep Vianen Promotie heeft in de gemeente Vianen drie digitale informatieborden (infozuilen) laten plaatsen. Deze staan op de volgende locaties:

  • Aan de Stuartweg/Hagenweg;
  • Bij Hotel Vianen;
  • Aan de kruising A2/Bentz-Berg/Westelijke Parallelweg.

Aanmelden evenementen

De digitale informatieborden promoten vele activiteiten en evenementen. Ook speelt de gemeente met het bord in op actueel nieuws binnen de gemeentegrenzen. De gemeente voorziet de borden van informatie. Wilt u een activiteit of evenement aanmelden om te communiceren via de digitale informatieborden, dan kunt u een mail sturen naar vrijstad@vianen.nl. Hierin geeft u aan wat de naam is van de activiteit of het evenement en wanneer het plaats vindt. U stuurt dit tezamen met een kwalitatief goede foto (staand formaat, minimaal 500 kilobytes).

De advertentie is twee weken zichtbaar en moet één week voor plaatsing verzonden zijn. Meer informatie over de voorwaarden voor plaatsing van uw evenement op de lichtkranten, kunt u lezen in het document Richtlijnen en voorwaarden. De gemeente behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren.

Ook reclame

Op de digitale informatieborden worden ook commerciële reclame-uitingen getoond. Als u interesse heeft om op de borden te adverteren, kunt u terecht bij Infozuil Nederland. Dat kan door een e-mail te sturen of een kijkje te nemen op de website van Infozuil Nederland

Vragen/opmerkingen

Voor vragen kunt u terecht bij op de website van Infozuil Nederland of per e-mail info@infozuilnederland.nl.