Evenementenborden

Uw evenement op de evenementenborden?

De Stuurgroep Vianen Promotie heeft jaren geleden samen met de gemeente drie lichtkranten (evenementenborden) laten plaatsen. Deze stonden bij de Hagenweg, bij Hotel Vianen en bij de Makro. Deze borden zijn nu vervangen door drie nieuwe digitale informatieborden (infozuilen):

  • Aan de Stuartweg/Hagenweg;
  • Bij Hotel Vianen;
  • Aan de kruising A2/Bentz-Berg/Westelijke Parallelweg.

Aanmelden evenementen

De nieuwe digitale informatieborden promoten vele activiteiten en evenementen. Ook speelt de gemeente met de lichtkrant in op actueel nieuws binnen de gemeentegrenzen. De gemeente voorziet de borden van informatie. Wilt u een evenement aanmelden, dan kunt u op de site www.vrijstadvianen.nl een sjabloon downloaden, invullen en mailen naar vrijstad@vianen.nl. De advertentie is twee weken zichtbaar en moet één week voor plaatsing verzonden zijn. Meer informatie over de voorwaarden voor plaatsing van uw evenement op de lichtkranten, kunt u lezen in het document Richtlijnen en voorwaarden. De gemeente behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren. 

Ook reclame

Daarnaast worden ook commerciële reclame-uitingen op de borden getoond. Ondernemers die interesse hebben om op de borden te adverteren, kunnen terecht bij Infozuil Nederland. Dat kan door een e-mail te sturen of een kijkje te nemen op de website van Infozuil Nederland

Vragen/opmerkingen

Voor vragen kunt u terecht bij op de website van Infozuil Nederland of per e-mail info@infozuilnederland.nl.