Meld u aan voor De Reünie!

12-09-2017

De gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen zijn samen op weg naar de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden. Zo gaan de medewerkers vanaf januari 2018 al samenwerken in één (ambtelijke) organisatie. Vanaf januari 2019 is de nieuwe gemeente een feit en worden de inwoners van de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen wakker in de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden.

Op naar iets nieuws betekent ook afscheid van het oude. Om inwoners en medewerkers de gelegenheid te geven afscheid te nemen van de gemeente Vianen wordt in 2017 voor oud-medewerkers, oud-trouwambtenaren, oud-gemeenteraadsleden, oud-wethouders en oud-burgemeesters een reünie georganiseerd. In 2018 neemt de gemeente Vianen op gepaste wijze afscheid van haar inwoners.

De Reünie

Bent u ooit medewerker, trouwambtenaar, gemeenteraadslid, wethouder of burgemeester geweest van de gemeente Hagestein, Everdingen en/of Vianen? Met ingang van 1 januari 2018 bestaat de ambtelijke organisatie van de gemeente Vianen niet meer. Een mooi moment om eind 2017 herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken. Daarom organiseert de gemeente Vianen voor iedereen die ooit bij de gemeente Hagestein, Everdingen en/of Vianen heeft gewerkt:
 

De Reünie!
vrijdag 27 oktober
19.00 – 22.00 uur
Stadhuis, Voorstraat 30, Vianen  
 

Mini-colleges, muziek, heel veel foto’s...

Weet u wie koffiedametje Dirkje was? Welke functies de Kantine heeft gehad? En hoe Viaanse ambtenaren werkten in een tijd zonder computers en internet? In het Stadhuis is op vrijdagavond 27 oktober van alles te doen! Zo kunt u op verschillende plekken mini-colleges bijwonen, oude foto’s bekijken of nieuwe foto’s maken, worden rondleidingen gegeven, staan exposities opgesteld, missen hapjes, drankjes en muziek niet en verrassen we u graag.

Meld u aan!

Vertel het oud-collega's, oud-trouwambtenaren, oud-raadsleden, oud-wethouders en oud-burgemeesters en meld u aan voor De Reünie! Graag tot dan.