Afsluiting Schippersplaats Vianen

22-01-2018

Vanaf maandag 29 januari is de Schippersplaats aan de Buitenstad in Vianen afgesloten. Die maandag begint de aannemer met het renoveren van de parkeerplaats. Alle auto’s en eventuele aanhangers moeten dan weg zijn. Dat geldt ook voor andere materialen die mogelijk nog op het terrein aanwezig zijn. De bewoners van de Buitenstad zijn al geïnformeerd over de start van de werkzaamheden.

De aannemer verwacht zo’n drie weken nodig te hebben voor de renovatie van de Schippersplaats. In die periode kan er niet geparkeerd worden. De planning van de werkzaamheden hangt nauw samen met de weersgesteldheid.

Auto’s of aanhangers die op 29 januari nog op het terrein staan worden weggesleept. Meer informatie? Neem via e-mail contact op met Piet Daalhof  of 088 599 7581.