Steunpunt Mantelzorg Vianen start nieuwe activiteit

22-01-2018

Het Steunpunt Mantelzorg Vianen start het jaar met een nieuwe maandelijkse activiteit voor mensen die voor een zieke naaste zorgen. Bent u mantelzorger? Dan kunt u elke laatste donderdagmiddag van de maand in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers ontmoeten en samen leuke dingen ondernemen om de batterij weer op te laden.

Te denken valt aan: samen wandelen, het maken van een fietstocht, een expositie bezoeken of een uitgebreid koffie-uurtje. Vrijwilligsters van Het Steunpunt Mantelzorg Vianen geven iedere maand een andere invulling aan de middag. Uiteraard bent u daarin ook vrij om aan te geven wat u leuk vindt om te doen of waar u behoefte aan heeft. Iets zelf organiseren mag ook!

Donderdag 25 januari: proosten op het nieuwe jaar!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, de dagen van januari zijn donker en koud. Om samen het nieuwe jaar te verwelkomen, wordt u als mantelzorger begroet in het Grand Café van Hof van Batenstein. U wordt verwelkomd door vrijwilligsters Ria, Liesbeth en Henny met lekkere hapjes en een drankje.

Adres: Grand Café in Hof van Batenstein 3, Vianen. Helemaal achter in het restaurant.
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Kosten: hapjes en 1e drankje is voor mantelzorgers gratis.

Indien u nog niet ingeschreven staat bij Het Steunpunt Mantelzorg Vianen, dient u eerst contact met hen op te nemen: 0347 374 097 of mantelzorg@welzijnvianen.nl

De eerstvolgende data van het Manteluitje zijn: 22 februari en 29 maart.

vier proostende personen met champagne