5e Beursvloer Vianen

12-02-2018

Op donderdag 22 maart 2018 a.s. organiseren de Vereniging Bedrijven Vianen en Omgeving, de Ondernemers Vereniging Vianen, de gemeente Vianen, de Stichting Welzijn Vianen en Zorgspectrum, de 5e Beursvloer Vianen.  Op de beursvloer ontmoeten bedrijven, ZZPers, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden elkaar. De sfeer is informeel en dynamisch. Doel: het maken van een match.

Wat de één biedt is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De match is bedoeld als tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de maatschappelijke beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Waar kunt u aan denken?

Ter illustratie twee voorbeelden van de matches van de Beursvloer 2016:

  • De MAKRO heeft de lunch voor de vrijwilligers van de Toneelroute verzorgd en de leiding van de Toneelroute heeft een workshop presenteren en techniek voor de medewerkers van de MAKRO verzorgd.
  • Van der Scheur Logistiek bekostigt de aanschaf van een muziekstuk en als tegenprestatie vermeldt Harmonie Orkest ´Excelsior´ Vianen hen in programmaboekje van het kerstconcert en het Brederodeconcert

Een overzicht van alle gesloten matches in 2017 staat op de site van de Beursvloer Vianen.

Weer een match gesloten
Weer een match gesloten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Piet Daalhof via p.daalhof@vijfheerenlanden.nl of 088 599 7581.