Informatieavond cursus Actief voor het waterschap

13-02-2018

Waterschap Rivierenland zorgt voor sterke dijken en schoon water. Het algemeen bestuur van het waterschap controleert en kijkt of dit op een juiste manier gebeurt. Dit is belangrijk werk. Dijkgraaf Roelof Bleker is voor het waterschapsbestuur op zoek naar kandidaat-bestuursleden. Daarom organiseert het waterschap een cursus van vijf bijeenkomsten in aanloop naar de waterschapsverkiezingen van maart 2019.

Informatiebijeenkomst

Op 15 februari is er een informatieavond over de (gratis) cursus Actief voor het Waterschap. De avond is bij Waterschap Rivierenland, Blomboogerd 1 in Tiel. Aanvang: 19.30 uur. Einde: 21.00 uur.

Heeft u altijd al meer willen weten over wat het waterschap doet, hoe het bestuurlijk is georganiseerd en wat u hierin kunt betekenen? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst. Leden van het algemeen bestuur, heemraden en de dijkgraaf vertellen u hier dan meer over. Ook vertellen zij over de cursus Actief voor het waterschap die eind maart start.

Aanmelden?

Meld u uiterlijk 14 februari aan via waterschapsverkiezingen@wsrl.nl o.v.v. informatieavond.
De cursus Actief voor het waterschap wordt gegeven door ProDemos Huis voor de democratie en rechtstaat.

Collage van drie foto's met drie mensen op verschillende locaties