Zorg nodig en op vakantie? Het Vakantiebureau vertelt u de mogelijkheden!

05-03-2018

Twee vrijwilligers van Het Vakantiebureau geven op woensdag 14 maart een presentatie over de mogelijkheden om (samen) op vakantie te gaan. Deze vrijwilligers doen dat op uitnodiging van Steunpunt Mantelzorg Vianen. Het Vakantiebureau organiseert vakanties voor mensen die dagelijks zorg of begeleiding nodig hebben.

Jaarlijks maken zo'n 1.400 vrijwilligers deze vakanties mogelijk. Zij helpen bij praktische zaken en begeleiden mensen bijvoorbeeld bij uitstapjes en diverse activiteiten. De vakanties van Het Vakantiebureau staan bekend om de goede sfeer, de ruimte die u krijgt als individu binnen de groep en het bijzondere contact tussen gast en vrijwilliger.
Heeft u zorg nodig? Gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden continueren de zorg zoals ieder dat thuis gewend is. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Samen op vakantie

In de vakanties met zorg kunt u ook samen met bijvoorbeeld uw partner, die (lichamelijke) verzorging nodig heeft, een fijne vakantie vieren. Ook is het mogelijk dat de persoon met zorg alleen op vakantie gaat.

Wilt u ook zorgeloos vakantie vieren? Kom dan naar de presentatie van Het Vakantiebureau! Meer informatie leest u op www.hetvakantiebureau.nl

Datum presentatie: woensdag 14 maart
Locatie:                   Huiskamer van de Donjon (Donjon 1, Vianen)
Tijd:                        10.00 tot 12.00 uur

Aanmelden is niet nodig. Entree is gratis.