Thema-avond: eenzaamheid; hoe kan ik betekenisvol zijn

14-03-2018

Wat is eenzaamheid nu precies. Hoe kan ik het herkennen en wat kan ik eraan doen? Op de thema-avond ‘Eenzaamheid: hoe kan ik betekenisvol zijn’ geven we u hier meer informatie over. Woensdag 28 maart om 19.15 uur in het gemeentehuis van Vianen.

Eenzaamheid is een groot individueel en maatschappelijk probleem. Eenzaamheid is van alle leeftijden en komt in alle lagen van de samenleving voor. Ook in onze gemeente is er eenzaamheid: vooral onder ouderen. Bij de aanpak van dit probleem kan iedereen een steentje bijdragen: vrijwilligers, buurtbewoners, winkeliers etc. Wat is eenzaamheid, hoe kan ik het herkennen en wat kan ik doen zijn de vragen die aan de orde komen tijdens deze thema-avond. Aan de hand van praktijksituaties bekijken we mogelijkheden om eenzame inwoners tegemoet te komen.

De thema-avond vindt plaats op 28 maart in het gemeentehuis van Vianen. Start: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). De avond wordt begeleid door mevrouw Petra van der Horst. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

Opgave vooraf is gewenst door een mail te sturen naar b.van.der.pauw@vijfheerenlanden.nl.