Subsidie beeldkwaliteit verlengd

06-04-2018

Bent u eigenaar van een historisch pand in het buitengebied, het centrum of een andere plek in Vianen? Dan komt ook u mogelijk in aanmerking voor de subsidie beeldkwaliteit. Zo’n 40 subsidies zijn inmiddels verstrekt, onder meer voor gevelverlichting en schilder- en stucwerk aan de gevel. Ondernemers aan de Voorstraat kunnen de subsidie ook aanvragen voor het vervangen/verfraaien van hun uitstallingen (reclame, terras en luifels).

De regeling voor de subsidie is verlengd tot 1 juni 2018. Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor de subsidie kunt u een zogenaamde quickscan laten uitvoeren. Hiervoor neemt u contact op met Lisanne van den Bulk van Dorp Stad en Land .

Meer weten?

Meer informatie over subsidieregeling vindt u op onze website. Bij vragen over de subsidieregeling kunt u contact opnemen met Piet den Hertog.

gevel bij kaasboerderij​ gevel inktstation voorstraat vianen​ 

                                                                                                                               In het buitengebied wordt bij Kaasboerderij van Rossum hard gewerkt aan de gevel.                  Bij het pand op de Voorstraat is het werk inmiddels afgerond.