Verkeersmaatregelen Open Water Zwemmen Merwedekanaal Vianen

26-06-2018

Op zaterdag 7 juli vindt het Open Water Zwemmen Merwedekanaal Vianen plaats in het Merwedekanaal langs de wijk Blanckenborgh in Vianen. Tijdens de duur van het evenement is het fietspad langs het kanaal tussen de Hogelandseweg en de Aimé Bonnastraat van 07:00 uur tot ongeveer 18:00 uur afgesloten voor fietsers. Fietsers kunnen hun weg vervolgen via de woonwijk Blanckenborgh of Hogelandseweg. Ook moeten de laatste parkeerplaatsen in de Leyenborch ter hoogte van het kanaal op zaterdag 7 juli vrij gehouden worden voor het evenement.

Heeft u nog vragen over de afsluiting dan kunt u contact opnemen met gemeente Vianen 0347 369 911 of met de organisatie van het evenement via het info@owzmerwedekanaal.nl of de website van de organisatie www.owzmerwedekanaal.nl.