(KIES) Kind In Echtscheiding Situatie start nieuwe groepen in september

13-08-2018

Bent u gescheiden of gaat u scheiden? En bent u benieuwd hoe uw kind dit zal verwerken of wat hij of zij nodig heeft? Neem dan deel aan KIES: Kind In Echtscheiding Situatie. In september start een nieuwe groep.

Verwerken en versterken

In een ontspannen en veilige setting gaan kinderen aan de slag met hoe het is om kind van gescheiden ouders te zijn. Is dat naar? Fijn? Gewoon oké? We kletsen en luisteren naar elkaar, doen spelletjes, tekenen, oefenen lastige dingen en lachen natuurlijk! Door KIES ervaren kinderen vaak meer rust in hun hoofd en kunnen zij wat beter vertellen wat hun dwars zit of wat zij graag willen. Zo leren ze ook meer te kiezen voor zichzelf en hoe zij met lastige situaties kunnen omgaan. Het motto van KIES is: verwerken en versterken.

Nieuwe KIES-groep

In september start een nieuwe groep. De acht bijeenkomsten staan gepland op 24 september, 1, 8, 15 en 29 oktober en 5, 12 en 19 november en vinden plaats van 16.00 uur tot 17.00 uur. Bij voldoende aanmeldingen start er een extra groep.
Ook ouders krijgen bij KIES informatie over hoe kinderen het beleven als hun ouders gaan scheiden; wat ze wel en wat ze niet fijn vinden en hoe ouders hun kinderen kunnen helpen en begrijpen in deze situatie. De ouderavonden vinden in het najaar plaats op 17 september, 15 oktober en 26 november.

Meer info?

Wilt u meer informatie of aanmelden? Neem dan contact op met Ellen Roeland via 06 1038 5531 of neem een kijkje op www.kiescoach-ellenroeland.nl.