Iets kapot? Ga naar vianen.nl/melding

04-09-2018

Wilt u een melding maken van iets dat kapot is of niet goed werkt in de buitenruimte? Dan kunt u dit eenvoudig melden via www.vianen.nl/melding. Vul de gegevens in, dan pakken wij het op! Uw melding kan bijvoorbeeld gaan over bestrating, openbaar groen, afval of speelplaatsen. Plaatsen die wij allemaal gebruiken, geen privéterrein dus. Voor de openbare ruimte is de gemeente verantwoordelijk en samen met u willen we deze plaatsen veilig en netjes houden.

Verlichting

Een uitzondering hierop zijn klachten over openbare verlichting. Onze lantaarnpalen zijn in beheer van Bureau Openbare Verlichting (Bureau OVL). 

Iemand spreken?

Wilt u liever iemand spreken van de Stadswerf? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0347 369 911. Wij werken net als op het Stadhuis ook op de Stadswerf op afspraak.