Weggeefdag in de Hoeksteen in Vianen

11-09-2018

Kerkgemeenschap De Rank Rivierenland organiseert op zaterdag 22 september een weggeefdag.

Het werkt zo: bezoekers kunnen gratis spullen komen halen in het kerkgebouw aan de Groene Kade in Vianen. Het evenement begint om 11:00 uur, de deuren sluiten weer om 15:00 uur. Voor de kinderen is er een springkussen, ook is er gedacht aan iets te drinken en te eten.

Het inleveren van spullen kan de avond ervoor, tussen 18.00 en 21.00 uur. Alles is welkom, zolang het maar in goede staat is: kleding, meubels, elektra, gereedschap, boeken, speelgoed, keukengerei, huisraad, fietsen, enzovoort. De dag is bedoeld voor iedereen. Meer informatie over het initiatief is te verkrijgen via weggeefdagvianen@hotmail.com.\

Weggeefdag, zaterdag 22 september Vianen