Vianen Dichtbij

23-11-2018

“Vianen Dichtbij” is er voor u. Voor vragen en meldingen over uw woon- en leefomgeving, zorg, burgerzaken en werk komt de gemeente naar u toe.

Graag gaan we bij u in de buurt in gesprek om u te helpen bij praktische vragen. Wilt u bijvoorbeeld weten wat het sociaal team voor u kan doen? Of wilt u iets melden over de openbare ruimte? Of misschien heeft u vragen over de fusie? Al dit soort vragen kunt u kwijt aan de medewerkers van de gemeente. Zij helpen u direct of brengen u in contact met iemand die u verder kan helpen.

Waar, wanneer en hoe laat?

  • Winkel & Zo in Everdingen - elke 1e donderdag van de maand van 16.00-18.00 uur
  • Bewonersorganisatie Monnikenhof - elke 2e donderdag van de maand van 16.00-18.00 uur
  • Stadhuis Vianen - elke 3e woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur

Vraagbaak in de wijk

Vianen Dichtbij is een proefproject. We starten hiermee omdat inwoners aangeven behoefte te hebben aan een vraagbaak in de wijk. Het doel is om het contact tussen inwoners en gemeente makkelijker te maken.

Heel graag tot ziens!

Twee kopjes koffie en een koekjestrommel met de tekst Vianen Dichtbij