NLdoet Vianen

Datum: vrijdag 9 maart 2018 - zaterdag 10 maart 2018
Locatie: Diversen

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

In Vianen en Everdingen zijn tot nu toe twee klussen op de website van NLdoet geplaatst. Dat kunnen er natuurlijk veel meer worden. Schrijf u in op de website www.nldoet.nl Hier is ook meer informatie te vinden over de actie. Tot 31 januari kunnen nog verzoeken om een financiële bijdrage ingediend worden.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kunt u tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Heeft uw organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wilt u een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heeft u een andere leuke klus? Meld deze dan aan op de website en doe mee! Meedoen als vrijwilliger is simpel. Zoek een leuke klus op de website en meld u aan. Alleen, of nog leuker met uw sportclub, collega’s of familie!