Mandala workshop voor mantelzorgers

Datum: donderdag 26 april 2018 14:00 - 15:30 uur
Locatie: De Penter (tegenover Aldi)

Donderdag 26 april a.s. nodigt het Steunpunt Mantelzorg Vianen mantelzorgers uit voor een workshop mandala tekenen. De workshop wordt gegeven door Janny Noordzij-Nijhof. Stap voor stap gaan we een roos tekenen en daarna inkleuren. Tekenervaring is niet nodig!

Het tekenen van een mandala geeft u o.a.: innerlijke rust, een heerlijk moment voor jezelf en persoonlijke groei en kracht. Gun een moment voor uzelf en ervaar deze middag het plezier van mandala tekenen. Graag zelf meenemen: een grijs HB-potlood, een gum en eventueel een passer en kleurpotloden.

Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Locatie: De Prenter (gebouw tegenover de ALDI)
Deelname: € 2,00 (ter plekke contant te voldoen).

'Het Manteluitje.. er even tussenuit'

Vrijwilligsters van het Steunpunt Mantelzorg Vianen organiseren iedere laatste donderdagmiddag van de maand een activiteit voor mensen die voor een zieke naaste zorgen. Deze mantelzorgers kunnen anderen ontmoeten en samen dingen ondernemen om de batterij weer op te laden. Bijvoorbeeld mandala's kleuren, het maken van een fietstocht of een expositie bezoeken. Iedere deelnemer is daarnaast ook vrij om aan te geven wat hij/zij leuk vindt om bij het Manteluitje te doen. Uiteraard iets zelf organiseren mag ook.

Meer informatie/opgeven

Zorgt u ook voor iemand maar bent u nog niet bekend met het Steunpunt Mantelzorg Vianen? Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of uzelf opgeven voor het Manteluitje? Neem dan voor het Manteluitje contact met ons op: 0347-374 097 / mantelzorg@welzijnvianen.nl / www.welzijnvianen.nl.

Opgeven voor dit Manteluitje kan tot uiterlijk 20 april. Er is plaats voor 12 deelnemers.