Trouwambtenaren

De rol van een trouwambtenaar

De trouwambtenaren (ook wel BABS genoemd) van de gemeente Vianen willen graag bijdragen aan de mooiste dag in het leven van aanstaande echtparen. Na een persoonlijk gesprek schrijven zij voor elk echtpaar een unieke toespraak. Met deze persoonlijke toespraak willen zij bijdragen aan de ceremonie die het bruidspaar in gedachten heeft. Waar het kan met humor en waar het moet officieel, maar altijd passend bij de hoofdpersonen op deze voor hen onvergetelijke dag. Een dag waar ze met een fijn gevoel aan terug kunnen denken.

Onze trouwambtenaren stellen zich voor

Mw. I.M. Loffeld‐Plinck (Irma)

Mw. I.M. Loffeld‐Plinck (Irma)

"Als je elkaar het Ja‐woord gaat geven, heb ik voor jullie een passende toespraak op maat geschreven. Altijd persoonlijk, met humor waar het kan en waar het moet officieel, dat is op jullie meest bijzondere dag mijn aandeel."


Mw. B. Kroon‐Westra (Betske)

Mw. B. Kroon‐Westra (Betske)

"Een persoonlijk woord. Een ontspannen sfeer. Daar streef ik naar bij het sluiten van een huwelijk. Zo hoop ik mensen een goede herinnering mee te geven aan deze belangrijke en officiële stap in hun leven."


Dhr. A. van Vuren (Arie)

Dhr. A. van Vuren (Arie)

"Al meer dan tien jaar ben ik actief als trouwambtenaar. De trouwdag, wat een prachtige gebeurtenis. Een feest voor bruidspaar, naaste familie en vrienden. Ik vind het een voorrecht om daar een officiële tint aan te mogen geven"


Dhr. A. Middendorp (Anné)

Dhr. A. Middendorp (Anné)

"Voor veel echtparen is de huwelijksdag de mooiste dag in hun leven, waar zij met vreugde op terug kijken. Het is de dag waarop je besluit officieel samen verder te gaan. Ik draag graag bij aan de huwelijksvoltrekking door een toepasselijke toespraak te leveren aan deze mooie dag, geschreven op na een persoonlijk gesprek met het bruidspaar. Luchtig waar het kan en serieus waar het moet!"


Mw. C. Morshuis‐Poppe (Tanneke)

"Trouwen is in ieders leven een emotionele gebeurtenis. Als Babs zie ik het als een eervolle opdracht om een bijdrage te mogen leveren, zodat de trouwceremonie in het geheugen zal blijven als een bijzonder moment. De start van een gelukkig en gezond leven met elkaar."