Bedrijventerreinen

Locaties

  • De Biezen, gelegen bij knooppunt Everdingen, o.a. Laanakkerweg en Edisonweg
  • De Hagen, gelegen bij knooppunt Everdingen, o.a. Industrieweg
  • Gaasperwaard, langs de A27, o.a. Dijkleger en Hooglandseweg
De adressen op een kaart getoond.

De Biezen

De Biezen, gelegen bij knooppunt Everdingen, o.a. Laanakkerweg en Edisonweg.

De Hagen

De Hagen, gelegen bij knooppunt Everdingen, o.a. Industrieweg.

Gaasperwaard

Gaasperwaard, langs de A27, o.a. Dijkleger en Hooglandseweg.

Nieuw bedrijventerrein Gaasperwaard

Op het nieuwe bedrijventerrein Gaasperwaard zijn nog volop kavels beschikbaar. Meer informatie hierover vindt u op de website van Gaasperwaard.

Visie op de bedrijventerreinen

Op 15 maart 2016 heeft de gemeenteraad de Visie op de bedrijventerreinen vastgesteld. Deze visie is tot stand gekomen door samenwerking met verschillende partijen. Want om tot een toekomstbestendig en duurzaam beleid te komen, hebben de gemeente en ondernemers in Vianen elkaar nodig. Zo werd een werkgroep geformeerd, waarin onder meer de Vereniging van Bedrijven in Vianen en Omstreken (VBVO) en de Ondernemersvereniging Vianen (OVV) meedachten met de gemeente. Ook zijn ondernemers, winkeliers en inwoners uitgenodigd om suggesties, tips en aandachtspunten voor de bedrijventerreinen in te brengen. Na een inzageperiode heeft de gemeenteraad de beantwoording van de zienswijzen en de Visie op de Bedrijventerreinen op 15 maart 2016  vastgesteld.

Beveiliging

De beveiliging van de bedrijventerreinen is in handen van Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Vianen.

Bewegwijzering

Is uw bedrijf gevestigd op bedrijventerrein De Biezen of bedrijventerrein De Hagen? En wilt u een naambord van uw bedrijf op de bewegwijzeringsborden op de bedrijventerreinen, kunt u contact opnemen met het bedrijf City Outdoor Signs.