Lunchbijeenkomst herinrichting bedrijventerrein De Hagen

03-11-2016

Bedrijventerrein De Hagen is toe aan een herinrichting. Daarbij is samenwerking met bedrijven belangrijk. Graag gaan we hierover met u in gesprek in een lunchbijeenkomst op:

woensdag 16 november, 12.30 – 14.00 uur
Pouw Vervoer, Hagenweg 3c in Vianen

Achtergrond

Ontwikkelingen in de omgeving van het bedrijventerrein – zoals de bouw van Hoef en Haag – hebben invloed op het gebied. De gemeente is bezig met een wegenverkeersplan en onderzoekt de mogelijkheden om het bedrijventerrein klimaatbestendiger te maken. Hierbij is de samenwerking met de bedrijven noodzakelijk. Voor de beeldvorming: de gemeente beheert het openbaar gebied dat circa 15% van het totale bedrijventerrein beslaat, de overige 85% is in bezit van de bedrijven. Ook als de gemeente maximaal op klimaatbestendigheid inzet, is dit onvoldoende om het bedrijventerrein klimaatbestendig te maken. Daarom vragen wij u om met ons mee te denken en samen te werken aan maatregelen om het bedrijventerrein toekomst- en klimaatbestendiger in te richten.

Blue Deal

De gemeente heeft met verschillende partijen een intentieverklaring Blue Deal ondertekend. Dit onderstreept het voornemen om kennis te delen, samen te werken en kosten te besparen. Tijdens de bijeenkomst kijken wij met u naar mogelijkheden en kansen. Wij geven een presentatie over het bedrijventerrein, de problematiek, de inhoud van het project Blue Deal en de kansen die dit project met zich mee brengt.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap van Wuijckhuijse via T. (0347) 369 911. We hopen u te zien op 16 november. Wij zorgen uiteraard voor een lunch. Om een idee te krijgen van het aantal aanwezigen stellen wij het op prijs als u zich aanmeldt via communicatie@vianen.nl.