Zelfbeheer en snippergroen

Help Vianen groen te blijven

We moeten bezuinigen op groenonderhoud. Het moet goedkoper en efficiënter. Op veel plekken gaan we daarom noodgedwongen struiken en heesters verwijderen. Tenzij u ons helpt. Met het onderhouden van een stukje buurtgroen of het kopen van snippergroen. Misschien iets voor u? Tijdens het project Buiten Gewoon hebben we in uw wijk of dorp bovendien een speciale aanbieding.

Onderhoud zelf uw buurt

Houdt u van tuinieren? Vindt u het zonde als de struiken in uw buurt gaan verdwijnen? Ergert u zich aan achterstallig onderhoud? Kom ons dan helpen. U krijgt nu de kans om zelf het groen in uw buurt in te richten en te onderhouden. Dat kost u niets en het levert wel veel op. Een mooie en leefbare buurt. Een buurt zoals u dat wilt. U kunt het groen namelijk naar eigen wens inrichten. Wij noemen dit zelfbeheer. Totdat de uitvoeringstekening definitief wordt vastgesteld , kunt u zich aanmelden. Bij de uitvoering kunnen wij dan de groenstrook naar uw wens inplanten. Hierover worden afspraken gemaakt tussen u en de gemeente.

Koop snippergroen

Grenst er aan uw tuin een stukje openbaar snippergroen? Dan heeft u geluk! Op veel plekken mag u dat namelijk kopen. Met korting! We hebben momenteel een aanbieding: u betaalt per m² niet de normale prijs van 85 euro, maar slechts 45 euro per m² (k.k.)! Zo kunt u heel voordelig uw tuin vergroten. En daarmee ook de waarde van uw woning verhogen. Tegelijkertijd helpt u ons te besparen op groenonderhoud. Voor alle partijen een mooie opsteker. De aanbieding geldt alleen als we met Buiten Gewoon in uw wijk of dorp zijn, tot het moment dat de uitvoeringstekening wordt vastgesteld. Aan verkoop is een aantal voorwaarden verbonden. Zo mogen er bijvoorbeeld geen kabels en leidingen in de grond liggen. Wij bekijken de mogelijkheden graag voor u.

Belangstelling?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0347-36 99 11 of stuur een e-mail naar buitengewoon@vianen.nl