Ouders voor Elkaar

20-03-2018

Nieuw in Vianen! Een steuntje in de rug voor gescheiden ouders. Ouders voor Elkaar is een maatjesproject waarbij gescheiden ouders elkaar ondersteunen. Het idee in het kort: een -al wat langer- gescheiden ouder wordt gekoppeld aan een ouder die in scheiding ligt of de scheiding korter (of langer) geleden heeft meegemaakt en hier nog onvoldoende rust in ervaart. 
Wanneer een echtscheiding uw leven treft kan dit alles flink aan het schudden brengen, u krijgt zelf veel voor uw kiezen en moet tegelijkertijd uw kinderen opvangen en ondersteunen. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee!

Contact hebben met iemand die de situatie kent, zelf doorleefd heeft en begrijpt kan helpen!
Een steuntje in de rug bij; dingen van je af praten, praktische zaken, herkenning vinden bij de ander wat betreft emoties, advies vragen ten aanzien van situaties, kwesties rondom de kinderen doorspreken of gewoon even gal spuien. De eerste vrijwilligersbijeenkomst is inmiddels geweest en we zijn erg blij dat we met een enthousiaste groep gescheiden ouders aan de slag kunnen gaan. Ook de eerste koppelingen (vrijwilliger-deelnemer) zijn van start! 

Meer informatie? www.oudersvoorelkaar.nl. Simon Kranendonk 06 1125 0081 of Ellen Roeland 06 1038 5531