Sensoor: een luisterend oor

Luisterend oor

Soms is het fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, om samen een oplossing te zoeken, of om gewoon even contact te hebben. Op ieder moment van de dag moet u over een luisterend oor kunnen beschikken. Sensoor verzorgt deze taak namens de gemeente.

Zonder afspraak

Kunt u met uw verhaal niet terecht bij uw familie of vrienden?  Dan is Sensoor er voor u. Wanneer u ergens anoniem over wilt praten, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht met alles wat u bezighoudt. Zonder afspraak of verplichtingen. Naar ieder verhaal wordt met tijd en aandacht geluisterd. Als u belt, krijgt u een vrijwilliger aan de telefoon. De vrijwilligers zijn opgeleid om goed naar uw verhaal te luisteren. Zij krijgen hierbij begeleiding van deskundige beroepskrachten. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en strikt geheim.

Bellen, mailen, chatten

De medewerkers van Sensoor staan dag en nacht voor u klaar via telefoonnummer (0900) 0767. U betaalt alleen het beltarief (5 cent per minuut) en eventueel het gebruik van uw telefoon. U kunt ook mailen en chatten met de medewerkers als u dat liever wilt.