Advies & bijeenkomsten

Goed uit elkaar – advieslijn en themabijeenkomsten

De ‘Goed uit elkaar’ advieslijn is een telefonische advieslijn, waar mensen anoniem naartoe kunnen bellen met vragen over de gevolgen van een scheiding. Denk aan vragen over hoe nu verder met de woning, financiën, gevolgen voor de kinderen en andere hulpvragen.

De advieslijn is elke donderdag van 9.00 – 10.00 uur bereikbaar via (0347) 369 911

Over hetzelfde onderwerp wordt een themabijeenkomst georganiseerd. Uit elkaar gaan is nooit leuk en ook zeker niet makkelijk. Uit elkaar gaan roept vragen op. Welke stappen doorloop je tijdens een scheiding? Hoe blijf je met elkaar in gesprek? Hoe vertel je het de kinderen?

Een ervaren maatschappelijk werker, KIES coach en mediator nemen je op interactieve wijze mee in waar je in een scheiding mee te maken krijgt. Er wordt in samenwerking met de Bibliotheek Lek & IJssel een themabijeenkomst georganiseerd waarbij deelnemers informatie krijgen.

U kunt zich gratis en vrijblijvend opgeven bij het Servicecentrum Sociaal Domein Vianen. Het Servicecentrum Sociaal Domein Vianen is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17:00 uur via telefoonnummer 0800 5016. U kunt ook een e-mail sturen naar sociaalteam@vianen.nl.