Budget beheer

Budgetcursus

Moeite met financieel rondkomen? Meld u aan voor de budgetcursus.

Bent of kent u iemand die structureel moeite heeft om maandelijks financieel rond te komen? Speciaal voor inwoners van de gemeente Vianen die willen leren omgaan met veranderingen in hun budget en meer overzicht willen krijgen in hun inkomsten en uitgaven heeft de gemeente Vianen, samen met de Stichting Schuldhulpmaatjes Vianen en SWV De Wijkwinkel, een budgetcursus ontwikkeld.

Wat houdt de cursus in?

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten waarin deelnemers aan de slag gaan met het ordenen van hun administratie en het maken van een budgetplan. Ook wordt aandacht besteed aan regelingen voor minima, lokale voorzieningen, budgettips en schulden. Als het nodig is, wordt een cursist langer door de Schuldhulpmaatjes of SWV De Wijkwinkel ondersteunt.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten waaraan geen kosten verbonden zijn. Alle bijeenkomsten worden gegeven in De Prenter, Grote Geusplein 1 (Vianen). Hierbij is rekening gehouden met (alleenstaande) ouders met schoolgaande kinderen. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Aanmelden of vragen

Wilt u zich opgeven voor deze cursus of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Jolanda Vroege, Co├Ârdinator Administratie, Stichting Schuldhulpmaatje Vianen. Jolanda is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 12.00 uur via j.vroege@vianen.nl of telefonisch via 06-28193674. Wilt u bij uw aanmelding uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres vermelden?