Inloopspreekuur Servicecentrum Sociaal Domein

Het Servicecentrum Sociaal Domein van de gemeente Vianen is al een geruime tijd een begrip en heeft als voornaamste werkplek het Stadhuis. De gemeente Vianen vindt het belangrijk om dicht bij u, als inwoner van de gemeente Vianen, te zijn. Om die reden werken de medewerkers van het Sociaal Team sinds kort ook vanuit De Prenter. Het voordeel hiervan is dat de lijnen met de SWV De Wijkwinkel, Jeugd-Punt en andere gebruikers van De Prenter kort zijn.

Sinds 1 maart 2017 is er een inloopspreekuur van het Servicecentrum Sociaal Domein. U kunt bij dit spreekuur terecht als u vragen hebt rondom bijvoorbeeld de Wmo, jeugdhulpverlening, minimaregelingen, begeleiding en opvoeding. Afhankelijk van uw vraag wordt deze direct beantwoord, óf u wordt doorverwezen naar de juiste instelling, óf, als u dit wenst, u wordt aangemeld bij het Servicecentrum Sociaal Domein.

Als u al bekend bent bij het Servicecentrum Sociaal Domein en als u vragen hebt, kunt u bellen met het lid van het Servicecentrum Sociaal Domein waar u contact mee hebt. Het inloopspreekuur van het Servicecentrum Sociaal Domein in De Prenter is elke donderdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op bij Servicecentrum Sociaal Domein of bellen naar 0800 5016.